Sider

lørdag 17. desember 2011

Josses cookies.


Velkommen innom bloggen min og dagens innlegg. Jeg håper at du har hatt en fin tid til nå og at du koser deg med julebaksten :)
i dag har jeg laget cookies, disse er kjempegode, de er av den myke typer som nesten smelter i munnen....nam nam.
Jeg delte deigen i 2 og hadde små smarties (nonstop) i ene delen og sjokoladebiter i den andre delen.
Disse er veldig enkle å lage, tar ikke lang tid og smaker veldig godt.
Ønsker dere allesammen en nydelig dag videre.....

Klem Elin

Pisk 240 gr smør og 80 gr sukker hvitt,

tilsett deretter 2 egg, 180 gr brunt sukker,380gr mel, 2 tsk bakepulver og 2 tsk vaniljesukker. Rør godt sammen. (jeg bruker K spaden på kjøkkenmaskinen)

tilsett deretter 200 gr sjokoladebiter.

Jeg valgte å dele deigen i 2 og hadde 100 gr sjokolade i ene delen og 100 gr små smarties i andre delen.

Ta ca 1 ss deig og sett på platen med gode mellomrom imellom. Stek i ovnen ved 200 grader i ca 10 min, eller til de er gyldne.

Deles med noen du er glad i :) Bon appetit

6 kommentarer:

  1. Nam ser kjempegode ut!:) jeg skal bake to sorter til før jul, og det blir nok desse og så skal jeg lage ristopper:)

    SvarSlett
  2. Da skal jeg test oppskriften din - håper den er like god som du sier ;)

    Ønsker deg en fortsatt hyggelig adventstid

    SvarSlett
  3. Sånne bruker jeg også å lage innimellom og de er så fantastisk gode :) Du lager så mye artig og i kveld har jeg tenkt til å prøve meg på sånne sukkerbithjerter som du har lagd. Det blir en søt julegave ;)
    Ann Kristin

    SvarSlett
  4. Disse skal jeg prøve å lage. Har laget 3 krydderkaker og 130 risboller idag. Et godt tips når det gjelder risboller: bruk is-skjeen, sammen med en vanlig skje til å gjevne med. Dypp is-skjeen i varmt vann innimellom. Det blir kjempefine og runde, jevne risboller.

    SvarSlett
  5. Hvor får du tak i slike sjokoladebiter?

    SvarSlett
  6. dette så godt..nettopp lagd en deig av dette..venter på å sette de i ovnen..ikke lagd dette før:))kjempe fin blogg og jeg blir innsperert til å bake:))hilsen nina

    SvarSlett