Sider

mandag 7. mars 2011

Nydelige kotelettmiddag.


I dag har vi spist koteletter med fløte som smaker helt nydeligt. Dette er en middag som både liten og stor er veldig glad i. Den er enkel å lage og tar ikke lang tid....med andre ord, perfekt for travle småbarnsforeldre:)
Håper dere allesammen har hatt en flott helg og er klare for en ny fantastisk uke :)

Klem, Elin :)


Kutt opp 1 stor gulrot, 1 stor løk og 3 store fedd med hvitløk i ganske små biter og ha det i bunnen på en liten langpanne. Du kan bruke ildfast form også:)


Jeg kutter et lite snitt langs fettkanten på koteletten for å den ikke skal vri seg under steking. ..hehhe :)

Så krydrer man kotelettene.  Jeg liker å bruke grillkrydder, men man kan fint bruke bare salt og pepper.

Hell deretter 1 pk fløte oppi stekeskyen fra kotelettene og rør godt rundt.

Sett kotelettene oppi formen og hell over fløteskyen.

Ha inni ovnen i 25 minutter ved 200 grader.

Serveres med poteter og grønnsaker :)  Bon appetit.

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Denne herlige retten har jeg laget i dag. Kjempe god. Takk for at du deler :-)

    SvarSlett
  2. Denne har jeg laget flere ganger og den er bare helt nydelig. Husker ikke sist jeg hadde brunsaus, ertestuing og surkål til koteletter. Hehe. Elsker denne varianten av kotelettmiddag! <3

    SvarSlett