Sider

onsdag 19. januar 2011

Verdens beste fisk :)


I dag har jeg laget verdens beste fisk, etter oppskrift fra min mann. Det er dog den første gangne  jeg lager den. Min mann har laget denne mange ganger og omtrent alle som har smakt denne ber om oppskriften. Den smaker helt fantastisk og jeg skulle ønske jeg kunne si at det var en ekte slankekost.....men det kan jeg nok ikke siden den inneholder en del fløte og margarin hihi :)
 Akkurat nå er jeg alene med mine 3 barna og har lite tid til overs for baking men middag må man jo ha. Jeg kommer snart tilbake med dejlige søtsaker. Håper dere følgjer med så lenge :)
Klem Elin
Kutt opp 1 purre og 3 løk, stek på panne i smør. Stek hver for seg siden purren trenger litt mindre steketid.

Jeg brukte 4 toskefile som var uten skinn. jeg begyndte med åmerke etter hvor langt beina gikk.

Deretter skar jeg vekk beina så at den var helt beinfri.

Jeg delte deretter fileen opp i biter som det her.

Så tok jeg 3 dl mel, 0.5 tsk pepper og 3 tsk salt i en brødpose.

Deretter satte jeg oppi posen 4-5 fiskebiter av gangen,

og ristet posen godt.

Tok så ut fiskebitene.

Og stekte de på panne, ha godt med margarin/smør i panna.
                                          

Når du har stekt alle fiskebitene, heller du 3,5-4 dl vann oppi pann og 4 dl fløte. (uten å vaske pannen imellom)

Ha fiskebitene og løken lagvis i en ildfast form og hell deretter fløteblandingen over.

Strø over litt purre

Strø godt over med aromat og ha i ovnen ved 200 grader i ca 20 min.

Slik ser den ut når den kommer ut av ovnen.
Serveres med poteter, gulrøtter og brokkoli. Supergod middag :)


14 kommentarer:

  1. Det såg rett og slett nydelig ut.. ga meg vann i munn :)

    SvarSlett
  2. Det såg godt ut! <3
    Godt med tips til fiskemåltider. :)

    SvarSlett
  3. Dette er en kjempefin fiskerett (minus hvetemelet) hvis man går på lavkarbodiett :o) Må droppe poteten og helst gulrøttene da, men kan spise masse andre grønnsaker til :o))

    SvarSlett
  4. Alltid på jakt etter gode fiskeoppskrifter, så denne oppskriften skal prøves. :-)

    SvarSlett
  5. Det så nydelig ut!! Må jo bare prøves:))

    Tusen takk for tipset:)

    SvarSlett
  6. Hei, Magne fra VG Nett her. Nå har jeg lagt innlegget ditt inn som en av dagens anbefalinger på Lesernes VG.

    SvarSlett
  7. åhh så gøy da:) Det var veldig koseligt Magne :)

    SvarSlett
  8. Nå ble jeg jaggu sulten!
    Det der så godt ut. :)

    SvarSlett
  9. Det så veldig godt, og ser ut som noe jeg kan klare også :) Er ikke så god på matlaging, best på baking her i hus :)

    SvarSlett
  10. Den beste fisken å lage grateng av er faktisk uer ;)

    SvarSlett
  11. Høres utrolig godt ut! Må prøves. Men margarin? Man bruker da ekte smør, margarin er jo grusomt. Meierismør er mer naturlig og smaker myyye bedre!

    SvarSlett
  12. Det så godt ut helt til du helte over en masse MSG. Prøv uten det Aromat-griseriet neste gang, så vil du oppleve at det smaker mye bedre. :-)

    SvarSlett
  13. Smakkar ordeliga gott <3 <3 ( lekkert og nemt )

    SvarSlett
  14. smakkar orduliga gott:) lekkert og nemt:)

    SvarSlett