Sider

torsdag 30. desember 2010

Hva er dit ønske for det nye året?


i morra er det nyttårsaften og siden jeg ikke klarte mitt siste nyttårsfortsett så prøver jeg igjen i år :D mitt nyttårsfortsett er å gå ned 20 kg,........og det er ikke enkelt for en som ELSKER å bake og lage søte fristelser! Jeg har også en hel haug med tanker om ALT jeg skal bli flinkere til på det nye året,,,,,og når jeg tenker meg om er det faktisk mye av de samme tankene  jeg satt med i fjor på denne tiden. Er det ikke rart hvordan vi mennesker alltid er så flinke å se på alt som vi ikke får til og som vi ikke er så flinke så på? Merkeligt men jeg tror vi alle gjør så godt vi kan og så kommer vi til kort på enkelte ting,,,slik er det vel med oss alle.....?
Ellers så har jeg mange planer for 2011, jeg skal bake masse godt, bli flinkere til å blogge og bli flinkere til å spise sundt :) Jeg kommer helt sikker også til å blogge lidt om sunne ting som jeg lager og ikke kaker alene. Akkurat nå gleder jeg meg til februar for da har prinsessen i huset bursdag og jeg har allerede begyndt å planlegge bursdagskaken.......det blir en kake som en prinsessen verdig, det er helt sikkert:) Men mitt høyeste ønske for dette året er at barna mine skal ha det godt, og at de skal lykkes med det de setter seg fore, jeg tipper at de fleste av dere ønsker det samme for deres barn <3
Hva er ditt ønske for det nye året?
Jeg vil også bruke anledningen til å ønske deg og dine godt nyttår og måtte 2011 bringe deg all fred, lykke og fremgang.  Jeg vil avslutte dette innlegget med å vise dere noe av det som jeg er takknemlig for å ha opplevd i 2010 :)

nyttårsklem fra Elin

Jeg er ganske takknemlig for at det er over 33.000 som liker facebooksiden min :)

Og for alle de deilige oppskriftene som folk har delt med meg :)

For alle dere som jeg har blitt litt kjent med på kurs og for alle de morsomme, søte og fine forkledene jeg har sett:D

Takknemlig for alle kakene som jeg har fått laget,

Og for min nydelig hund som jeg fikk for 2 mnd siden :)

Og for alle mine andre kreative innfall som har blitt vellykket...som feks denne kjolen :)

Og for julepynt som ser ut som muffins ;D

VELDIG takknemlig for at jeg har ved til fyre med.....

når det er KALDT ute.

Men mest av alt er jeg takknemlig for barna mine, og for at de har kunnet lagt seg tryggt og godt hver kveld  <3 <3 <3


3 kommentarer:

  1. Som deg har jeg også diverse nyttårsforsetter som går igjen år etter år... og som deg er det jeg er mest fornøyd med, det jeg faktisk klare å få til eller lage med mine egne ferdigheter, men mest av alt mine 3 GULL - de tre guttene mine :)

    Godt nytt år til deg også. Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre i 2011.

    SvarSlett
  2. Hvordan fikk du laget den muffinsen ?

    SvarSlett
  3. Den muffinsen er kjøpt på Ahléns :)

    SvarSlett