Sider

onsdag 14. desember 2011

Gammeldags kokoskjeks/makroner



I dag er det den 14 desember og kun 10 dager til jul..jippi :D
I dag har jeg gjort et ærligt forsøk på gammeldagse kokosmakroner, dette er første gangen jeg prøver akkurat denne oppskriften men det blir helt sikkert ikke den siste. Mine ble godt nok helt flate men jeg synes de smakte knallgodt. (mulig at jeg pisket eggedosisen litt kort tid)
Jeg synes igrunnen de var litt søte helt flate selv om jeg en liten stund lurte på om jeg hadde gjort noe alvorlig galt med oppskriften. Men ja sånn ble de hvertfall og de er gode på smaken så da deler jeg dem med dere:) 
Ønsker dere allesammen en fantastisk dag videre......og takk for alle gode ord :)

Klem Elin

Ta 2 egg

og 200 gr sukker og pisk

Til lett og luftig eggedosis . (minst 15 minutter)

tilsett 200 gr kokos

og rør godt sammen.

Sett med teskje på bakeplate og stek i ovnen ved 200 grader i 5-10 minutt, til den er litt gylden. Her er det viktigt å holde øyje for det går plutselig fort.

Så har du noen dejlige kokoskjeks




3 kommentarer:

  1. Jeg pisker ikke mine kokosmakroner,bare blander alt i en kjele og varmer opp. Da blir de ihvertfall fine topper:o)

    SvarSlett
  2. Jeg er helt imponert over alt du får til! Jeg blir så inspirert av bloggen din, og går til verks med mot og optimisme på kjøkkenet (til tross for mine mange tommeltotter på kjøkkenet..)

    SvarSlett
  3. Eg har alltid lakt topper, men i år ville eg ha di runde og flate men... Hvordan har du fått di så runde??;)

    SvarSlett